top of page
  • oletihana

Alkuvuoden etäkukkakurssit yhdessä @lempipaikkamme kanssa.

Updated: Feb 1, 2021

Hei ihanat ja kaunista uutta vuotta!


Koronan innoittamana aloitimme keväällä 2020 rakkaiden @lempipaikkamme mimmien kanssa etäkukkakurssit Instagramlivessä ja niitä olemme jatkaneet nyt läpi vuoden.

Teemme neljän mimmin voimin kaikki alusta loppuun itse ja haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua!

Suunnittelemme kurssit, hoidamme kukat, pakkauksen, somen, yhteistyökumppanit, kuvaamisen ja kuljetukset.

Tämä on meidän kaikkien lemppari hommaa ja on pitänyt mielet virkeänä tämän hullun vuoden keskellä. Isoin kiitos siitä kuuluu teille asiakkaille, joten LÄMMIN KIITOS kaikille, jotka olette osallistuneet meidän kursseille ja mahdollistaneet pienyrittäjien toiminnan.

Olemme järjestäneet useita avoimia etä-kursseja Instagramlivessä sekä yksityisiä etä-kursseja mm. yrityksille, polttari- ja ystäväporukoille.

Etä-kursseilla kukkakassit (jotka sisältävät kaikki materiaalit ) toimitetaan sovittuun paikkaan ja itse kurssi hoituu Zoomin kautta.

Yrityksestä / kurssi porukasta riippuen olemme toimittaneet materiaalit joko työpaikalle tai jokaisen kotiovelle ja jokainen kurssilainen on osallistunut kurssille itselleen sopivasta paikasta.

Toinen hyvä vaihtoehto on ollut esimerkiksi pienille polttariporukoille

etukäteen kuvattu kurssi-video halutulla teemalla ja tällöin toimitamme kukkakassit myös etukäteen ja linkin videoon, joka on katseltavissa 24h tai 48h.

Tällöin ajankohdan kukkien sitomiseen voi valita itse.


Olemme saaneet paljon positiivista palautetta kursseista, miten ihanaa on ollut uppoutua hetkeksi kukkien maailmaan, saada koronan keskelle kivaa tekemistä ja ajatuksia pois arjen kiireistä. Kukkaterapia on ihan parasta!


Alkuvuoteen mahtuu kivoja juhlan aiheita, kuten ystävänpäivä ja naistenpäivä!

Ja jos johonkin niin näihin päiviinhän sopii ihanasti kukat.


Ystävänpäivänä 14.2 järjestämme Instagramlive kranssikurssin, jossa opastamme tekemään sydämenmuotoisen kranssin. Tässä samalla pientä haastetta monta kertaa kranssin sitoneille mutta jos olet aloittelija kukkien kanssa voit yhtälailla osallistua kurssille.

Tässä olisi oiva tilaisuus järjestää jotain kivaa pienellä ystäväporukalla tai viettää vaikka kukkabrunssiä etänä rakkaimpien kanssa.

Kun osallistut kurssille voit samalla osallistua Patisserie Teemu Auran Energinen aamiaissetti x2 arvontaan.

Toinen alkuvuoden kurssi tulee olemaan Naistenpäivänä 8.3 jolloin järjestämme kukkakimppu workshopin Instagramlivessä. Opastamme sinua tekemään kauniin ja rennon kukkakimpun naistenpäivän kunniaksi. Tule nauttimaan ihanista kukista ja naisenergiasta kanssamme!

Mukaan etä-kursseille pääset tilaamalla workshop kukkapaketin verkkokaupastamme ja seuraamalla Olet ihanan Instagramliveä kurssin ajankohtana.

( Instagramlive on aina katsottavissa 24h ig-tv:stä kurssin jälkeen)

Workshop kukkapaketin löydät verkkokaupastamme :


Löydät verkkokauppaamme myös meidän nettisivujen kautta :


Meidän sometileiltä @oletihana ja @lempipaikkamme löydätte inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa kurssitarjonnasta. Tule seuraamaan meitä ja meidän energistä meininkiä kukkien ja kauneuden parissa!

Voit olla myös meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse, niin kerromme lisää kursseista ja voimme ideoida yhdessä teidän näköinen kukkapäivä!


- Jessica, Suvianni, Petra ja Maru

107 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page