top of page
  • oletihana

Meidän tarina.


Kaikki sai alkunsa vuonna 2007 yhteiseltä työkeikalta, jossa olimme meikkailemassa uusia mallilupauksia ympäri Suomen. Töiden tiimellyksessä löysimme nopeasti yhteisen sävelen ja juttukin luisti alusta pitäen tosi hyvin.

Jessica oli aloittanut kampaajan uransa Hakaniemessä ja vasta valmistunut Suvianni kokeili siipiään meikkaaja-maskeerajan hommissa. Aika nopeasti aloimme yhdessä fiilistelemään, miten oma pikkuinen liike olisikaan ihana: ripaus romantiikkaa ja city chic-tunnelmaa.

Ei mennyt kauaakaan, kun yksi erityinen liiketila löytyi ja pian olimme sen jo yhdessä vuokranneet. Näin jälkeenpäin ajateltuna, teimme päätöksen hetken mielijohteesta. Päätös kuitenkin kannatti, sillä olemme viihtyneet yhteisen yrityksen parissa erittäin hyvin ja meistä on työkaveruuden lisäksi tullut myös hyviä ystäviä. Putiikin perustaminen on ollut yksi elämämme parhaita päätöksiä, eikä sitä ole tarvinnut katua!

Ensimmäinen liiketilamme Lapinlahdenkadulla oli pieni tehoneliöinen soppi, jonne saimme soviteltua molemmille omat työpisteet ja söpön, tyttömäisen ilmeen. Siellä hengailtiin kaikki päivät ja melkein yötkin, nukkua ei tuolloin paljon ehditty :)

Nimen keksiminen olikin sitten toinen juttu ja ehdottomasti haastavinta koko putiikin perustamisessa. Lukuisten vaihtoehtojen joukosta valikoimme nimen OLET IHANA! Halusimme nimen, joka sopisi kaikille. Tavoitteenamme on olla kotoisa salonki, jonne on helppo tulla rentoutumaan.


Alkumetreistä lähtien, liikkeemme on ollut kuin toinen kotimme ja kehittynyt ajan myötä entistä enemmän näköiseksemme. Viihtyvyys ja kotoisuus on meille tärkeää! Onneksemme olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta: salonkimme on kuuleman mukaan viihtyisä ja meille on aina mukava tulla. Tämä onkin ykköstavoitteemme ja jotakin sellaista, mistä haluamme aina pitää kiinni.

Ensimmäisessä pienessä putiikissamme Lapinlahdenkadulla vietimme neljä touhuntäyteistä vuotta, josta päätimme siirtyä Punavuoreen Kankurinkadulle uusiin, vähän isompiin tiloihin. Kankurinkadulla pyörähti reilut neljä vuotta mutta syksyllä 2017 eteemme sattui vähän yllättäen täydellinen liiketila Albertinkadulta, johon yhden syysviikonlopun aikana tehotiimimme muutti ja loihti uuteen liiketilaan ihastuttavan ilmeen, missä on vieläkin upeampi työskennellä. Kauan toivotut lisäneliöt toi aiempaa enemmän työmukavuutta, valoa ja ennen kaikkea uusia mahdollisuuksia! Samalla joukkoomme liittyi ihana kollegamme Erika, joka vahvistaa parturi-kampaaja- ja meikkitiimiämme loistavasti.

Lisäksi tiistaisin voit törmätä Piia Virtaseen, joka tekee Ultratone kasvo- ja vartalohoitoja

Punavuori oihanan inspiroiva työympäristö muinekin pikkuliikkeineen ja luovine ihmisineen. Innostuksemme on säilynyt hyvänä varmasti suurelta osin siksi, että teemme lisäksi paljon muitakin piristäviä projekteja, kuten mainos- ja tv-kuvauksia. Olet Ihana on kuitenkin molemmille se "pääkonttori", johon on aina ilo palata kiitollisin mielin, erilaisten työprojektien jälkeen.

Nautimme yrittäjyyden mahdollistamasta monipuolisuudeta ja sen luomista jatkuvista mahdollisuuksista. Olet Ihana toimii hyvänä kivijalkana kaikelle muulle tekemiselle. Koskaan ei tiedä, mitä seuraava päivä tuo tullessaan ja se juuri onkin yrittäjyytemme sokeri ja suola!

KIITOKSET <3

Kiitokset kaikille asiakkaille ja ystäville, jotka ovat vuosien saatossa kannustaneet, tukeneet ja tsempanneet sekä auttaneet mainostamisessa. Se on ollut suurin apumme. Toivomme yhteisen tarinamme inspiroivan muita ja kannustamme kaikkia omasta jutustaan innostuneita hyppäämään rohkeasti tuntemattomaan ja kurottamaan kohti unelmia.


Suvianni, Jessica & Erika


Kiitos IHANISTA kuvista Mari-Elina Lemmetty-Romu <3

472 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page