top of page

Ekokampaamopalvelut tarjoavat luonnonmukaista kauneutta, hemmottelua ja hyvinvointia. Teemme kasvivärjäyksiä, energialeikkauksia, hiusten ja hiuspohjan naamiohoitoja sekä intialaista päähierontaa. 

Kampaajamme Jessica on koulutettu ekokampaaja.

Kasvivärjäys: eroaa synteettisestä hiustenvärjäyksestä paitsi raaka-ainesisällöltään myös toimintaperiaatteiltaan. Siinä missä synteettinen hiusväri värjää hiuksen sisältä ulos, kasviväri muodostaa hiuksen pintaan värikalvon. Kasviväri hoitaa ja vahvistaa hiuksia. Kasviproteiinit myös auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuksia.

Savi- ja merilevähoidot hiuksille ja hiuspohjalle: Savessa on runsaasti mineraali- ja hivenaineita. Se ravitsee, rauhoittaa ja puhdistaa. Merilevä on syväpuhdistava ja kosteuttava hoito hiuspohjalle. Sen avulla voidaan myös kirkastaa vaaleita hiuksia.

Hiusten energialeikkaus: kokonaisvaltainen hiustenleikkausprosessi, joka rentouttaa ja samalla käynnistää puhdistusprosessin koko kehossa.

Energialeikkaus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Leikkaus kunnioittaa hiuksen kasvusuuntia ja omaa taipuisuutta. 

Intilainen päähieronta: rentouttaa ja keventää lihasjännitystä. Hieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon.

 

Eko-

kampaamo/

bottom of page