© 2018 Olet Ihana! 

"Beauty begins the moment you decide to be yourself"

Ekokampaamopalvelut tarjoavat luonnonmukaista kauneutta, hemmottelua ja hyvinvointia. Teemme kasvivärjäyksiä, energialeikkauksia, hiusten ja hiuspohjan naamiohoitoja sekä intialaista päähierontaa. 

Kampaajamme Jessica ja Erika ovat molemmat koulutettuja ekokampaajia.

Kasvivärjäys: eroaa synteettisestä hiustenvärjäyksestä paitsi raaka-ainesisällöltään myös toimintaperiaatteiltaan. Siinä missä synteettinen hiusväri värjää hiuksen sisältä ulos, kasviväri muodostaa hiuksen pintaan värikalvon. Kasviväri hoitaa ja vahvistaa hiuksia. Kasviproteiinit myös auttavat korjaamaan vaurioituneita hiuksia.

Savi- ja merilevähoidot hiuksille ja hiuspohjalle: Savessa on runsaasti mineraali- ja hivenaineita. Se ravitsee, rauhoittaa ja puhdistaa. Merilevä on syväpuhdistava ja kosteuttava hoito hiuspohjalle. Sen avulla voidaan myös kirkastaa vaaleita hiuksia.

Hiusten energialeikkaus: kokonaisvaltainen hiustenleikkausprosessi, joka rentouttaa ja samalla käynnistää puhdistusprosessin koko kehossa.

Energialeikkaus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Leikkaus kunnioittaa hiuksen kasvusuuntia ja omaa taipuisuutta. 

Intilainen päähieronta: rentouttaa ja keventää lihasjännitystä. Hieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon.

 

Eko-

kampaamo/