top of page

Ripsienpidennys

Teemme Olet Ihana!ssa klassisia, volyymi- ja hybridiripsienpidennyksiä sekä osatuuhennoksia. Erityisosaamisemme on erittäin luonnolliset ja kevyet pidennykset. Huolella ja laadukkaasti tehdyt luonnolliset ripsienpidennykset näyttävät kauniilta ja pysyvät pitkään. Riippuen omien ripsiesi pituudesta ja vahvuudesta sekä silmän mallista, valitsemme sinulle sopivan ripsityylin, joka ei vahingoita omia ripsiäsi. Luonnolliset pidennykset säilyvät pitkään kauniina. 

Käytössämme on myös allergialiima.

Ripsienkestotaivutus

Ripsienpidennykseen verrattuna kestotaivutus on luonnollisempi ja huoltovapaampi vaihtoehto. ​Ripsienkestotaivutuksessa ripset taivutetaan tyvestä alkaen ylöspäin katsetta avaten. Taivutuksen kaari valitaan ripsipituuden mukaan. Taivutuksen jälkeen ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Kestotaivutus uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien ripsien kasvusyklistä.

Voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia, jos jokin asia mietityttää ripsiin liittyen. Annamme lisäksi aina kotihoito-ohjeet ripsihoitojen jälkeen.

 

Ripsienpidennys/

ripsienkestotaivutus

bottom of page