Tavoitteemme on tehdä hääpäivän aamusta rento ja ikimuistoinen hetki, jolloin tärkeään päivään valmistuminen tapahtuu luottavaisin ja iloisin mielin. Tiimimme loihtii luonnollisen rennot, tyylikkäät ja kauniit kampaukset pysyvyydestä huolehtien 13 vuoden ammattitaidolla tehdyt kauniit, onnenkyyneleiden kestävät ja heleät meikit asiakasta kuunnellen.

 

Valmistautumisen hoidamme mielellämme myös paikan päällä hotellissa, juhlapaikalla tai muussa morsiusseurueellenne sopivassa paikassa. 

Suosittelemme aina koekampausta ja –meikkiä mahdollisimman lähellä hääpäivää. Koeversioiden avulla morsian ja kampaaja pääsevät samalle aaltopituudelle, ja kampaaja pääsee tutustumaan hiuksien määrään ja laatuun. Yhdessä häälookin suunnittelu helpottaa hääaamua ja samalla saamme tarkennettua aikatauluja hääpäivälle.

Toteutamme häihin myös kukat ja juhlapaikan koristelun. Tutustu paremmin toteuttamiimme kampauksiin, meikkeihin ja kukkiin portfolio-sivulla.

 

Laitathan varauskyselysi sähköpostitse, jossa kerrot seurueenne koon ja päivän aikataulun. Otamme varauksia vastaan aina noin puoli vuotta ennen häiden ajankohtaa. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme.

On ilo olla mukana elämänne tärkeimmässä päivässä!

 

Hää-

paketit/