top of page

Tavoitteemme on tehdä hääpäivän aamusta rento ja ikimuistoinen hetki, jolloin tärkeään päivään valmistuminen tapahtuu luottavaisin ja iloisin mielin. Tiimimme loihtii luonnollisen rennot, tyylikkäät ja kauniit kampaukset, onnenkyyneleiden kestävät heleät meikit asiakasta kuunnellen ja tottakai pysyvyydestä huolehtien 15 vuoden ammattitaidolla.

 

Valmistautumisen hoidamme mielellämme myös paikan päällä hotellissa, juhlapaikalla tai muussa morsiusseurueellenne sopivassa paikassa. 

Suosittelemme aina koekampausta ja –meikkiä mahdollisimman lähellä hääpäivää. Koeversioiden avulla morsian ja kampaaja pääsevät samalle aaltopituudelle, ja kampaaja pääsee tutustumaan hiuksien määrään ja laatuun. Yhdessä häälookin suunnittelu helpottaa hääaamua ja samalla saamme tarkennettua aikatauluja hääpäivälle.

Koekampaukseen ja -meikkiin varaamme aikaa 2h. Yli menevästä ajasta laskutamme lisähinnan.

Toteutamme häihin myös kukat ja juhlapaikan koristelun. Tutustu paremmin toteuttamiimme kampauksiin, meikkeihin ja kukkiin portfolio-sivulla.

 

Laitathan varauskyselysi sähköpostitse, jossa kerrot seurueenne koon ja päivän aikataulun. Otamme varauksia vastaan aina noin puoli vuotta ennen häiden ajankohtaa. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme.

Muista käydä myös tutustumassa peruutusehtoihimme 

https://www.oletihana.fi/post/infoa-h%C3%A4%C3%A4-ja-juhlaseurueiden-peruutusehdoista

On ilo olla mukana elämänne tärkeimmässä päivässä!

 

Hää-

paketit/

bottom of page