top of page

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kestävät, kauniit ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteessä pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen- ja dermiksen väliin. Toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on isoja eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade- tekniikalla tehdyt kulmat häviävät ihosta noin vuodessa.  Käytämme Swiss colorin pigmenttejä. Muotoiluun käytämme Branco Babicin suunnittelemia mittatyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmakarvat kasvojesi muodon mukaan.

Toimenpiteeseen kuuluu: 

- kulmien mittaus ja muotoilu

- itse microblading toimenpide 

- jälkihoito

Ensimmäinen kerta sisältää juuri sinun kasvojesi mukaan muotoillut microblading-kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen noin kuukauden kuluttua. Huomioithan vahvistusajan jo ensimmäistä varausta tehdessäsi. Seuraava vahvistus tehdään 6-12 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käyntikerrasta.

Onko toimenpide kivulias?

Ensimmäinen kerta saattaa olla kivulias, mutta riippuu pitkälti kipukynnyksestä ja ihotyypistä. Toimenpide ei satu niin paljon, kuin tatuointi. Puudutus auttaa paljon ja saattaa viedä kivun lähes kokonaan pois.

Kuinka kauan kestää, että iho on täysin parantunut?

Toimenpiteen jälkeen kulmat saattavat punottaa ja olla turvoksissa. Kulmien väri on alkuun tummempi, mutta parantuessa haalenee noin 20-30%. Yleensä iho paranee noin 1-2 viikossa.

Kuinka kauan toimepide kestää?

Ensimmäisellä kerralla hoitoon varataan  kaksi tuntia. Hoitoon kuuluu valmistelu, kulmien muotoilu, Microblade-toimenpide ja hoito-ohjeiden läpikäynti.

KUN VARAAT AJAN MICROBLADINGIIN, LUE MICROBLADING OHJEISTUS TARKASTI LÄPI! 

Jos olet käynyt ottamassa microblading-kulmat alunperin muualla etkä ole varma riittääkö sinulle lisävahvistus vai pitääkö kulmat tehdä alusta uudelleen, ole yhteydessä sähköpostitse oletihana@gmail.com

Kulmakarvojen laminointi 

Kulmakarvojen laminoinnissa / browliftissä asetellaan omat kulmakarvat samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät mahdollisimman tuuheilta ja siisteiltä. 

Ideana ei  ole lisätä tuuheutta värillä, tatuoinnilla tai tekokuidulla. 

Idea on vähän sama kuin ripsien kestotaivutuksessa. 

Hoito sopii myös niille joiden kulmakarvat ovat epäsymmetriset tai ohuet tai eivät pysy nätissä muodossa.

 

Hoito vie noin 45 minuuttia aikaa ja vaikutus voi kestää jopa 1-2 kuukautta. Itse laminoinnin lisäksi hoito sisältää myös värjäyksen. Kulmat voi jättää myös värjäämättä mutta värillä kulmiin saadaan luonnollisesti lisää näyttävyyttä. 

Hoidon jälkeen kasvoille ei saa käyttää mitään tuotteita, eikä kasvoja suositella kastelemaan 24 tuntiin. 

Kulmien laminointi voidaan tehdä uudestaan vähintään 7 viikon välein.

Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.

Kulmat voi esimerkiksi kestovärjätä hoitojen välissä. 

Mikäli sinua mietityttää palvelun varaaminen, riittävätkö omat karvasi, toimisiko palvelu sinulle tms.

Voit lähettää meille kuvan kulmistasi sähköpostiin oletihana@gmail.com 

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 

 

 

Kestovärjäys on ihanan helppo tapa pitää yllä huoliteltua mutta luonnollista ilmettä.  Kestovärjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkäät ja kauniit kulmat , jotka kehystävät kasvosi.

Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat ilmettä ja piristystä kasvoille. Tämä on helppo tapa nopeuttaa päivittäisiä kauneusrutiinejasi! 

 

Kerro tullessasi kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan.

Värin kesto karvassa on noin 3-4 viikkoa. 

Väri haalistuu pois vähitellen.

 

Brow Bar /

bottom of page