"Beauty begins the moment you decide to be yourself"

© 2018 Olet Ihana! 

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kestävät, kauniit ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteessä pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen- ja dermiksen väliin. Toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on isoja eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade- tekniikalla tehdyt kulmat häviävät ihosta noin vuodessa.  Käytämme Swiss colorin pigmenttejä. Muotoiluun käytämme Branco Babicin suunnittelemia mittatyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmakarvat kasvojesi muodon mukaan.

Toimenpiteeseen kuuluu: 

- kulmien mittaus ja muotoilu

- itse microblading toimenpide 

- jälkihoito

Ensimmäinen kerta sisältää juuri sinun kasvojesi mukaan muotoillut microblading-kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen noin kuukauden kuluttua. Huomioithan vahvistusajan jo ensimmäistä varausta tehdessäsi. Seuraava vahvistus tehdään 6-12 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käyntikerrasta.

Onko toimenpide kivulias?

Ensimmäinen kerta saattaa olla kivulias, mutta riippuu pitkälti kipukynnyksestä ja ihotyypistä. Toimenpide ei satu niin paljon, kuin tatuointi. Puudutus auttaa paljon ja saattaa viedä kivun lähes kokonaan pois.

Kuinka kauan kestää, että iho on täysin parantunut?

Toimenpiteen jälkeen kulmat saattavat punottaa ja olla turvoksissa. Kulmien väri on alkuun tummempi, mutta parantuessa haalenee noin 20-30%. Yleensä iho paranee noin 1-2 viikossa.

Kuinka kauan toimepide kestää?

Ensimmäisellä kerralla hoitoon varataan  kaksi tuntia. Hoitoon kuuluu valmistelu, kulmien muotoilu, Microblade-toimenpide ja hoito-ohjeiden läpikäynti.

KUN VARAAT AJAN MICROBLADINGIIN, LÄHETÄMME SÄHKÖPOSTITSE KATTAVAN INFO-PAKETIN, JOKA SISÄLTÄÄ MYÖS HOITO-OHJEET.

Jos olet käynyt ottamassa microblading-kulmat alunperin muualla etkä ole varma riittääkö sinulle lisävahvistus vai pitääkö kulmat tehdä alusta uudelleen, ole yhteydessä sähköpostitse oletihana@gmail.com

 

Micro-

blading /