top of page
  • oletihana

Korona ja verkkokauppa!

Hei kaikki ihanat asiakkaat!


Ollaan ihan mielettömän otettuja siitä avusta, mitä olette meille nyt vaikeana viikkona tarjonneet. KIITOS IHAN SUPER PALJON!! <3

Halukkaita tukijoita ja lahjakortin kyselijöitä on ollut ja sen vuoksi tää olikin hyvä hetki perustaa verkkokauppa, joka on nyt auki!! Käy tsekkaamassa :Lahjakorteista haluan kertoa, että ne on ihanan Netta Verman tekemiä. Halusimme laittaa hyvän kiertämään ja ostimme Netalta kortit, jotka ovat nyt nettikaupassamme myynnissä.


Netan töihin voit tutustua enemmän instan kautta @nettaeveliina.art


Voitte siis tilata nyt suoraan verkkokaupasta lahjakortit, tottakai sellaisen voi tulla hakemaan myös liikkeeltä jos sulla on punavuoreen päin asiaa. Olemme siis edelleen auki sopimuksen mukaan ja ihana on ollutkin huomata, että ihan kaikki eivät ole aikojaan peruneet. Kiinnitämme huomiota hygieniaan ja pyrimme putsaamaan paikkoja ja työvälineitä tarkasti. Pidäthän itsekin erityistä huolta käsien pesusta ja desinfioinnista, etkä tule asiakkaaksi jos koet olosi YHTÄÄN kipeäksi tai jos olet esimerkiksi palannut matkoilta. Tästä lupaamme pitää myös itse huolen. Yritämme olla myös paikalla vähän limittäin, että ihmismäärä olisi minimissään.
Tiedämme, että kaikilla meillä on todella vaikeat ajat edessä mutta haluan kertoa teille pienyrittäjistä muutaman faktan, jotka on lyönyt taas tässä tilanteessa aika kovasti kasvoille.


- Iso osa meistä kampaajista, meikkaajista, kosmetologeista, hierojista, joogaopettajista, floristeista yms. on toiminimiyrittäjiä ja mm. Finnverat, Business finlandit yms. jotka tarjoavat rahoitusta EIVÄT tarjoa sitä toiminimiyrittäjille eikä tuskin edes yhden naisen osakeyhtiölle. Korostan, että rahoitusta tai lainaa ylipäätään ei tuskin muutenkaan kukaan yrittäjä haluaisi kovin herkästi ottaa, koska ollaan jo muutenkin miinuksella tälläisen jälkeen.

- Hallitus on suunnitellut ONNEKSI myös toiminimiyrittäjille jonkinlaista tukipakettia, jota varmasti kaikki jäävät odottamaan.

- Kelasta voimme saada tukea mutta sekin perustuu meidän lakisääteisesti maksettavaan yelliin ja tällä hetkellä esimerkiksi oma yel korvaukseni olisi yrittäjänä kelasta 23€/päivä. Selvennykseksi haluan sanoa, että järkevämpää on sijoittaa tällä hetkellä eläkesäästöt, kun laittaa ne Ilmariselle tai muulle eläkevakuutusyhtiölle. TOKI tämä on jokaisen päätettävissä mutta ei tälläkään makseta liiketilan vuokria, yrityksen laskuja ja siihen päälle omankodin kuluja yms. VAIKKA maksaisin isompaa yelliä.

- Yrittäjä voi hakea myös yelliin perustuvaa asumistukea, joka on mieletön munkki vuokralla asuessa ja etenkin tälläisessä tilanteessa MUTTA esimerkiksi meillä kummallakin on sijoitusasunto joka vaikuttaa tukeen. Sijoitus(!!!)asunto pitäisi myydä, että tukea saisi, koska toki tämä lasketaan kokonaistuloihin vaikka konkreettisesti asunnosta ei ole mitään rahallista hyötyä kuukausittaisiin tuloihin. Lisäksi haluamme kumpikin nähdä sijoitusasunnon enemmänkin tulevana eläkkeenä...


Tästä kaikesta ( ja paljon paljon muustakin ) huolimatta RAKASTAMME yrittäjyyttä ja emme osaisi kuvitellakaan olevamme päivätöissa toisella vaan haluamme todellakin työllistää itse itsemme, kehittää omaa toimintaamme, tehdä joka päivä sitä mitä oikeasti rakastamme ja uskoa sekä luoda unelmistamme totta JOKA PÄIVÄ <3


Kiitos siitä, että autatte meitä pitämään elinkeinostamme huolta! Haluamme lähettää aurinkoa ja tsemppiä kaikkien viikkoon tästä hurjasta maailman tilanteesta huolimatta!

Me haluamme ainakin uskoa, että yhteen hiileen puhaltamalla KAIKKI selviävät tästä pienemmillä vahingoilla. Tehdään kaikki jotain hyvää toistemme auttamiseksi, jaetaan niitä vaikeita ja myös niitä positiivia ajatuksia toisillemme, kukaan ei ole yksin!

Lopulta toivottavasti tämä tuo meille kaikille ja tälle maapallolle paljon hyvää <3


Paljon rakkautta,

Suvianni & Jessica

426 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page